Wat is ZzoommM

Een gedetailleerd en toch krachtig massage-apparaat

De ZzoommM Smart One massager beschikt over de nieuwe innovatieve ZzoommM Sense Touch technologie. De massagekop kan meebewegen en de trillingen bouwen op wanneer de kop van deze massager in aanraking komt met het lichaam. Hierdoor kom je dicht in de buurt van professionele massagetechnieken.

 

De ZzoommM Smart One is compact, draadloos, fluisterstil, heeft 5 unieke massageprogramma’s en is via USB oplaadbaar.
ZzoommM wil haar klanten tevreden stellen met de beste service; niet voor niets geven wij als één van de weinige leveranciers in onze branche 1 jaar garantie!

 

De ZzoommM  Smart One wordt geleverd met een luxe opbergdoos, USB oplader, gebruiksaanwijzing en een garantiebewijs van één jaar.

Je bestelt de originele Zzoommm Smart One nu voor € 79,00-

Erogene zones

De ZzoommM massager wordt ook veel gebruikt voor het (uitwendig) stimuleren van de erogene zones van het lichaam. Wat is gezonder dan alles even los te kunnen laten en je volledig te kunnen ontspannen? Niet voor niets door velen aangeraden om je op deze manier helemaal van stress los te maken. Be Happy and Healty!

vibratie & massage

Met de Zoommm Smart One kun via vibratie masseren. Handig voor het masseren van lichaamsdelen en ook voor het verwennen van de intiemste plekjes.

Bediening 

Met de handige ‘mode-knop’ bedien je de ZzoommM vibrator met één druk op de knop. De ZzoommM vibrator heeft diverse massage standen.

                          Reis stand

De ZzooMmm Smart 1 heeft een reis stand: door 2 knoppen tegelijk in te drukken, voorkom je dat de Smart One zich onbedoeld inschakeld bijvoorbeeld in een reiskoffer of elders 🙂

Fluisterstil

Wanneer je de ZzoommM vibrator gebruikt, hoor je hem nauwelijks. Zo kun je jezelf helemaal concentreren op de massage.

Extra lang genieten

Dankzij de accu met hoge capaciteit kun je extra lang genieten.

Licht en Compact

De ZzoommM vibrator is licht en compact en daardoor makkelijk in gebruik en eenvoudig op te bergen.

Multi-Position

De ZzoommM vibrator is op verschillende manieren en in verschillende hoeken/standen te gebruiken.